Temabild Arkeologidagen 2015. Bilden visar fynd från UV:s utgrävning i ESS-området i Lund.Temabild Arkeologidagen 2015. Bilden visar fynd från UV:s utgrävning i ESS-området i Lund.Foto: Lotten Haglund, UV SYD (CC BY)

Dags att anmäla till Arkeologidagen

Antal kommentarer: 0

Under Arkeologidagen är alla som vill välkomna att arrangera aktiviteter kring temat arkeologi och det kostar inget att vara med. Har du någon verksamhet som du vill visa upp eller vill du genomföra någon spännande vandring eller annan aktivitet under årets Arkeologidag, söndagen den 30 augusti 2015?

Senast den 30 juni behöver vi din kompletta anmälningsblankett. Läs mer om hur man anmäler ett arrangemang på www.raa.se/arkeologidagen, klicka i menyn på Anmälan så finns anmälningsformuläret där till höger.

Fakta:

Under Arkeologidagen 2014 genomfördes 45 lokala arrangemang i 15 landskap och  nära 5 000 personer besökte arrangemangen.

Dela sidan på

Lämna en kommentar