Temabild Höstmöte 2015: Kampen om kulturarvet , den 10-12 november 2015.Kampen om kulturarvet var temat förra året.

Reservera Höstmötet 10-12 november i din almanacka

Antal kommentarer: 0

I år är Riksantikvarieämbetets stora höstmöteskonferens tillbaka. Temat är “Kampen om kulturarvet”. Varmt välkommen att vara med under tre intressanta dagar, 10–12 november, där vi kommer att röra oss kring frågor om kulturarv, identitet och nationalism.

Som vanligt har vi laddat upp för ett Höstmöte med konceptet: ”Mer aktivitet, fler personliga möten”. Den första dagen planerar vi för studiebesök och utflykter, till exempel till platser som kan inspirera eller skapa dialog. Den 11 och 12 november hålls själva Höstmötet som kommer att rymma både inspirationsföreläsningar och seminarier. Deltagarna får möta såväl svenska som internationella talare, som delar med sig av sina erfarenheter och inspirerar till nya tankar. Kulturminister Alice Bah Kuhnke inviger konferensen och moderator är Johanna Koljonen. Även i år går Höstmötet av stapeln på Quality Hotel Friends i Solna.

Läs mer om årets tema i inbjudan Höstmöte 2015.

Information om program och hur du anmäler dig kommer efter hand på Höstmötets webbplats, men reservera dagarna i din almanacka redan nu!

 

 

Dela sidan på

Lämna en kommentar