Temabild Höstmöte 2015: Kampen om kulturarvet , den 10-12 november 2015.Kampen om kulturarvet var temat förra året.

Anmälan har öppnat

Antal kommentarer: 2

Nu är det dags att anmäla dig till höstens viktigaste konferens – Riksantikvarieämbetets årliga Höstmöte. Vill du diskutera angelägna framtidsfrågor och heta, aktuella ämnen tillsammans med oss och andra intresserade av samhällsutveckling?

Varmt välkommen att vara med under tre intressanta dagar, 10–12 november i Stockholm och Solna, där vi kommer att röra oss kring frågor om kulturarv, identitet och nationalism.

Möt bland andra författaren, journalisten och forskaren Kenan Malik, arkitekten och debattören Arna Mackic, debattören och författaren Maceij Zaremba, journalisten och författaren Björn af Kleen, stressläkaren Christina Doctare, litteraturvetaren Anna Jörngården, arkeologen och forskaren Eva Myrdal och kulturministern Alice Bah Kunhke. Årets moderator är Johanna Koljonen.

Temat är ”Kampen om kulturarvet” och programmet genomsyras särskilt av det arbete som pågår nationellt med att ta fram en vision för kulturmiljöarbetet.

Mer information om program, tema, talare och hur du anmäler dig hittar du på www.raa.se/hostmote. Sista anmälningsdag är den 30 oktober.

Dela sidan på

Kommentarer (2)

 1. Får inte fram uppgifter på vaarken program eller kostnader. Ligger det verkligen ute? Med vänlig hälsning, Lena Larsson

  1. Hej Lena!
   Kul att du vill komma på Höstmötet!
   Ja, det går fint att anmäla nu, gå in på sidan http://www.raa.se/hostmote. Du hittar både anmälan och programmet i vänstermenyn.
   Välkommen!

Lämna en kommentar