Björn Säfsten är dansare och koreografFoto: Anna Diehl (Alla rättigheter förbehålles)

Dans på Höstmötets program

Antal kommentarer: 0

Att gester har en stor betydelse för åskådarens läsning av kroppen är känt. Men hur kan rörelsespråk läsas som tecken på historia och samtid? Koreografin som konstart och dans som social företeelse är ett centralt forskningsobjekt gällande frågor om kulturarv. Det får du höra mer om på årets Höstmöte

Möt koreografen Björn Säfsten som, tillsammans med dansarna Allison Ahl och Sebastian Lingserius, problematiserar och öppnar upp frågor kring kropp och rörelse och hur detta kan relateras till frågeställningar om arv och miljö, i ett seminarium på Höstmötet den 12 november.

Läs hela programmet på www.raa.se/hostmote

Björn Säfsten, dansare och koreografBjörn Säfsten, dansare och koreografFoto: Chrisander Brun (Alla rättigheter förbehålles)

Dela sidan på

Lämna en kommentar