Pär LanneröPär Lannerö, som talar tillsammans med Hans von Axelson på Höstmöte 2015.Foto: Global Images (Alla rättigheter förbehålles)

Kulturarv för alla

Antal kommentarer: 0

Kulturarvet är viktigt för att människor ska må bra. Men hur kan man tillgängliggöra kulturarvet för alla? Det kan du höra mer om på årets Höstmöte som går av stapeln i Stockholm den 10,11 och 12 november. Vi har bjudit in Hans von Axelson, från Myndigheten för delaktighet och Pär Lannerö från Post- och telestyrelsen som kommer att ge oss argumenten och tipsen för hur man kan lyfta dessa viktiga frågor i verksamheten.

I seminariet ”Digitalt nog eller behöver du få fart på tillgänglighetsarbetet?” tar de upp tillgänglighet och användbarhet i den digitala sfären. Här får du får hjälp med argumenten om varför tillgänglighet är viktigt och koll på konkreta förutsättningar för användbarhet och tillgänglighet. Under seminariet görs även en enkel simulering av hur webbsidor och tjänster kan upplevas av användare med olika funktionsnedsättningar.

Här kan du göra din anmälan och ta del av hela programmet!

Anmäl dig nu. Anmälan är öppen två dagar till!
https://www.raa.se/2015/10/har-ar-talarna-du-inte-vill-missa/

 

Några av årets alla talare på Höstmöte 10-12 november med temat Kampen om Kulturarvet.Här är några av de som du får möta på årets Höstmöte
Dela sidan på

Lämna en kommentar