Färgforum 2016 logga

Blandningen ger rätt nyans

Antal kommentarer: 0

Färgforum kommer i år att hållas på Värmlands Museum i Karlstad, den 27–28 april.

För femte gången arrangerar Riksantikvarieämbetet Färgforum: en konferens med inriktning på undersökning, dokumentation och bevarande av arkitekturbundna ytor.

Årets tema bjuder in till att dela med sig av projekt där flera professioner varit involverade och där olika kompetenser har diskuterat eller löst frågeställningar tillsammans. Vi ser framför oss fallstudier, där såväl beställare, tillsynsmyndighet och utförare tar ordet och att de gärna gör det tillsammans. Likaså hoppas vi på inlägg som följer upp tidigare redovisade projekt och berättar vad som hänt sedan sist.

Kontakta Kathrin Hinrichs Degerblad, kathrin.hinrichs.degerblad@raa.se om du har frågor angående Färgforum. Om du vill delta vid konferensen med en presentation, skicka in en kort sammanfattning (max 200 ord) senast 15 februari 2016.

Läs mer här: https://www.raa.se/enskild-kalenderhandelse/fargforum-2016/

 

Dela sidan på

Lämna en kommentar