Kvällsöppet på GlimmingehusKvällsöppet på GlimmingehusFoto: Kai Svenson (CC BY)

Borg-after-beach samt visningar på teckenspråk och arabiska

Antal kommentarer: 0

Nytt för året på Glimmingehus är bl a att vi håller öppet kvällstid den 5, 12, 19 och 27 juli mellan kl 18-20. En visning kl 18.30 blir det också. Nu KAN man alltså bada och sola hela dagen OCH därefter besöka Glimmingehus!

Nästa nyhet är att vi utökar med två nya visningsspråk: teckenspråk och arabiska!

Som ett resultat av vårt deltagande i projektet Vi Hör Det Vi Ser – om döva och hörselskadade på museer – inför vi två teckenspråksvisningar. De går av stapeln den 19 juli och den 9 augusti kl 13.30. Ingen föranmälan behövs. Visningen börjar på borgtrappan.

Vi erbjuder också två visningar på arabiska, den 25 juli och den 12 augusti, också kl 13.30. Ingen föranmälan, start på borgtrappan. OBS I vår broschyr står datumet 5 augusti. Det utgår och ersätts med 12 augusti! Beklagar ändringen.

Dela sidan på

Lämna en kommentar