llusterad Konferenslogga för The 6th Baltic Sea Region Cultural Heritage Forum, 28-30 sep 2016. Detalj från Universitätskirche, Kiel.

Nu kan du anmäla dig till konferens om det sena 1900-talets byggda kulturarv

Antal kommentarer: 0

Det är hög tid att vi värderar och gör eventuella anspråk på de kulturhistoriska värden som kan tillskrivas efterkrigstidens och det sena 1900-talets byggda kulturarv. På grund av omfattande sociala förändringar och pågående stads- och landsbygdsutveckling befinner sig detta kulturarv i en riskzon.

Den internationella konferensen From Postwar to Postmodern – 20th Century Built Cultural Heritage, The 6th Baltic Sea Region Cultural Heritage Forum, syftar till att öka medvetenheten och kunskapen om periodens byggda kulturarv i länderna i Östersjöregionen.

Konferensen går av stapeln den 28–30 september i Kiel, Tyskland, och arrangeras i ett samarbete mellan Riksantikvarieämbetet och den tyska delstaten Schleswig-Holstein, under ledning av Monitoring Group on Cultural Heritage in the Baltic Sea States, som är ett nätverk för samarbete kring kulturarvsfrågor i Östersjöregionen.

För mer information, program, koncept och anmälan – besök konferensens webbsida: http://www.kiel-heritage-forum-2016.eu/. Du betalar fortfarande en lägre avgift för tidig anmälan, men bara fram till den 30 juni.

För kontinuerligt uppdaterad information om programmet, presentation av föreläsarna och ytterligare information om konferensen, gilla oss även på Facebook: https://www.facebook.com/frompostwartopostmodern/

 

Dela sidan på

Lämna en kommentar