Vård väl med raketer

Vi firar 50 Vårda väl-blad!

Antal kommentarer: 0

Riksantikvarieämbetets serie med enkla, digitala rådgivningsblad, Vårda väl, som på ett lättbegripligt sätt ger svar på och praktiska råd kring frågor som rör vården av kulturarvet, har nu nått upp till 50 i antalet. Vi har för tillfället Vårda väl-blad i kategorierna Arkeologiskt material (5 st.), Textil (5 st.), Byggnader (7 st.), Färger/pigment (10 st.), Material (3 st.), Skadedjur (2 st.), Klimat & ljus (5 st.), Giftiga ämnen (6 st.) samt Biologiskt kulturarv (7 st.).

Du hittar samtliga under vår sida www.raa.se/vardaval. Där har du alltid tillgång till de senaste versionerna.

Vi annonserar kontinuerligt om nya Vårda väl-blad i nyhetsflödet på Riksantikvarieämbetets hemsida samt i nyhetsbrevet. Vill du få del av Riksantikvarieämbetets nyhetsbrev, anmäl dig via https://www.raa.se/aktuellt/nyhetsbrev/.

 

Dela sidan på

Lämna en kommentar