Nyheter
Foto: Andrei Ronström (CC BY)

Nu pågår Samlingsforum

Årets Samlingsforum hålls i Lund på temat magasin. Nästan 200 personer är anmälda och ni som inte kan vara med kan se föreläsningarna i efterhand på nätet.

När anmälan till årets Samlingsforum öppnade fylldes platserna så fort att vi bestämde oss för att byta till större lokaler. Nu kommer 195 personer att kunna ta del av programmet på plats i Universitetshusets aula och på Skissernas museum. Temat är magasin – nyckel till historia och framtid.

Ni som inte kan vara med, eller ni som vill se föreläsningarna en gång till, kan ta del av dem i efterhand. I år kommer föreläsningarna nämligen att filmas och läggas upp här på Riksantikvarieämbetets hemsida.

Skriv eller följ flödet om Samlingsforum under hashtaggen #samling2017.

 

  • Publicerad:
  • Uppdaterad: