Nyhetsarkiv
Bli låntagare på Vitterhetsakademins bibliotek och välj och vraka bland tusentals e-tidskrifter! Foto: ( CC BY)

Tusentals e-tidskrifter på Vitterhetsakademiens bibliotek

Visste du att biblioteket har över 1000 elektroniska tidskrifter som du kan nå via internet om du är låntagare hos oss?

Vitterhetsakademiens bibliotek har förutom tryckt material också e-resurser i form av tidskriftsartiklar, böcker och rapporter inom arkeologi, museologi, medeltidens konst- och byggnadshistoria samt kulturmiljövård med mera. Biblioteket är ett offentligt specialbibliotek som är öppet för alla. Som registrerad användare har du tillgång till e-resurserna var du än befinner dig! Se vilka artiklar och e-tidskrifter du får tillgång till.

För att bli låntagare kontaktar du: biblioteket@raa.se

 

  • Publicerad:
  • Uppdaterad: