Nyheter
( Alla rättigheter förbehålles)

IPM 2019 – snart på en dator nära dig

På tisdag 21 maj drar den internationella konferensen Integrated Pest Management for Cultural Heritage, IPM 2019, i gång.

Vi är glada att kunna välkomna 160 deltagare från 23 olika länder till konferensen 21–23 maj, på IVA Konferenscenter i Stockholm. Intresset har varit mycket stort, med runt 50 personer i kö på väntelista. Därför har vi beslutat att live-streama konferensen. För mer information om konferensen och för länkar till live-streamingen, se konferensens webbsida www.raa.se/ipm2019. Konferensen arrangeras av Riksantikvarieämbetet i samarbete med Naturhistoriska riksmuseet, Nationalmuseum, Riksarkivet och PRE-MAL.

Samordnad skadedjurskontroll eller IPM, är en strategi för att motverka skadedjur och mögel. Att arbeta med IPM innebär att ersätta kemiska bekämpningsmedel med ett förebyggande arbete och mer miljövänliga metoder. Läs mer på våra webbsidor om skadedjur och mögel: https://www.raa.se/samhallsutveckling/riskhantering-och-katastrofberedskap/skadedjur-och-mogel/.

Välkomna att ta del av konferensen!

 

  • Publicerad:
  • Uppdaterad: