Nyheter
Illustrerad evenemangsbild för 2019 års hack. Foto: ( CC BY)

Var med och utveckla det digitala kulturarvet

Hack for Heritage 2019 är ett tillfälle för dig som vill utforska nya användningar för det digitala kulturarvet. Hur kan berättelser och spår från vår gemensamma historia omformas till något spännande, smart eller viktigt för oss idag? Den 4–6 oktober möts vi i Visby och tar reda på det!

Vad händer när människor från vitt skilda kompetensområden möts och skapar fritt utifrån kulturarvsdata? Hack for Heritage är ett tillfälle för dig som vill utforska nya användningar för det digitala kulturarvet. Hur kan berättelser och spår från vår gemensamma historia omformas till något spännande, smart eller viktigt för oss idag och i framtiden? Det vill vi ta reda på tillsammans med dig!

Läs mer om hur du anmäler dig till Hack for Heritage 2019. Först till kvarn gäller!

Är du dessutom student eller precis har startat företag, och inte redan bor på Gotland, finns det möjlighet att få resa och boende i Visby bekostat av Hack for Heritage.

  • Publicerad:
  • Uppdaterad: