Nyheter

Vårmötet 2020 flyttas till 7–9 september

Istället för ett våmöte på våren blir det nu ett på förhösten. Temat för Vårmötet 2020, samverkan, känns nu mer aktuellt än någonsin.

Vi arbetar just nu med att försöka hålla programmet så intakt som möjligt och kommunicerar med föreläsare, kongresshall, hotell m.fl. Har du eller ditt museum en programpunkt under dag 2 så kommer projektledarna att kontakta dig/er inom de närmaste dagarna.

Vi återkommer också till alla redan anmälda med information om hur vi bäst hanterar anmälningsavgifter och hotellbokningar. Meetagain meddelar att alla anmälningar, inbetalningar och fakturor har frusits tills vidare. Vi förstår att det just nu finns många frågor, men vi ber om ert tålamod. Vi återkommer så snart vi kan med mer information.

Så småningom kommer också anmälningssidan att åter öppna.

Välkomna till Visby i september!

 

  • Publicerad:
  • Uppdaterad: