Nyheter

Vårmötet 2021 – program och öppnad anmälningssida

Museernas vårmöte 2021 äger rum den 27–29 april 2021. Nu finns programmet publicerat på konferensens webbsida och vi har öppnat sidan för anmälan. Det här är branschens viktigaste möte, där vi tillsammans kan tanka kraft, hitta inspiration och nya idéer.

De tre dagarna är fyllda med spännande keynote-föreläsningar, panelsamtal och programpunkter från hela Museisverige. Konferensen blir digital och sänds från vår studio på kongresshallen Wisby Strand. Som deltagare kan du bland annat delta interaktivt och chatta med kollegor från branschen.

Temat för Vårmötet 2021 är detsamma som planerades för 2020, något som i nuläget känns mer angeläget än någonsin: Medverka | Samverka | Påverka – Tillsammans når vi längre.

Vårmötet 2021 arrangeras av Sveriges Museer i samarbete med Gotlands Museum och Riksantikvarieämbetet.

Information, program och anmälningsformulär hittar du på Vårmötets webbsida www.delegia.com/varmotet2021.

VÄLKOMNA!

 

  • Publicerad:
  • Uppdaterad: