Nyheter
Smögen. Röda trähus.
Smögen, Bohuslän Foto: (CC BY)

Ny digital ämnesguide om byggnadsvård

Biblioteket och arkivet har skapat en guide till våra informationskällor inom byggnadsvårdsområdet.

Hur hittar jag Riksantikvarieämbetets rådgivningsblad om eternit? Vad är en byggnadsantikvarisk rapport och hur hittar man en sådan? Hur kan jag med byggnadsvård vara bättre förberedd för klimatförändringar? Hur gör jag för att låna era böcker om jag bor utanför Stockholm? Det är exempel på frågor som man kan få svar på genom att använda guiden.  Vi vill inspirera alla byggnadsvårdsintresserade att ta del av vårt rika material inom området.

Ämnesguide byggnadsvård

Vi har också ämnesguider inom bibliotekets kärnområden arkeologi, museologi och numismatik, medeltidens konst och arkitektur.

Alla ämnesguider

 

 

  • Publicerad:
  • Uppdaterad: