Nyheter
Sätergläntans vävstuga. Sätergläntan i Insjön, Dalarna, fick bidrag till kulturarvsarbete 2021 för att tillgängliggöra sin samling med föremål utförda i traditionella slöjd­- och hantverkstekniker. Foto: (CC BY)

Ansök om bidrag till kulturarvsarbete senast 31/1

Sista dag för att skicka bidragsansökningar för projekt som bevarar, använder och utvecklar kulturarvet är på måndag den 31 januari 2022.

Bidraget riktar sig till arbetslivsmuseer, hembygdsmuseer och andra ideella kulturarvsverksamheter. Det övergripande ändamålet är att öka delaktigheten i kulturarvsarbetet och allmänhetens tillgång till kulturarvet.

Den som söker anger själv start- och slutdatum för projektet.

Vi ser gärna ansökningar som främjar delaktighet och engagemang i kulturarvsarbetet. Läs mer om bidraget och om hur man ansöker på: raa.se/kulturarv/bidrag-anslag-och-fonder/bidrag-till-kulturarvsarbete.

  • Publicerad:
  • Uppdaterad: