Bilder till inbjudan till Forum för klimat och kulturarv 2017

Forum för klimat och kulturarv 2017

Antal kommentarer: 4

Välkommen att anmäla dig till Forum för klimat och kulturarv 2017. Temat för forumet kommer att vara vattnets påverkan på kulturarvet i ett förändrat klimat. Vi kommer att få ta del av de lärdomar och goda exempel man har gjort om klimatförändringar och kulturarv i västra Sverige.

Syftet med forumet är att fortsätta att nätverka för frågor som länkar samman arbete med klimat och kulturarv. Det kommer också att finnas möjlighet att på plats testa verktyg för klimatanpassningsarbete med kulturarv.
Målgrupp för forumet är alla yrkesverksamma inom kulturmiljö, klimatanpassning, samhällsplanering och beredskap samt förvaltare av kulturmiljöer.

Ladda ner inbjudan som pdf.

Länk till anmälningssidan: http://www.delegia.com/app/netattm/attendee/page/57143
Obs! Sista anmälningsdag 23 april 2017.

Preliminära tider:
START: Onsdagen den 3 maj
kl. 10.00 Registrering och kaffe.
kl. 10.30 Seminariet börjar
ca kl. 17.30 Första seminariedagen avslutas.
ca kl. 18.30 Gemensam middag.

SLUT: Torsdagen den 4 maj
Ca 08.30 Andra seminariedagen börjar
kl. 16.00 Seminariedagen avslutas.

PLATS: Hörsalen, Länsstyrelsen Västra Götalands län, Stora Badhusgatan 2, Göteborg. Klicka här för att se karta http://www.lansstyrelsen.se/vastragotaland/SiteCollectionDocuments/Sv/kontakta-oss/kartor/hitta-hörsalen.pdf

Forum för klimat och kulturarv 2017 arrangeras av Riksantikvarieämbetet i samarbete med Länsstyrelserna i Västra Götalands län och Hallands län, Bohusläns museum, Västarvet, Kulturmiljö Halland, Göteborgs stad och Göteborgs stadsmuseum.

 

Dela sidan på

Kommentarer (4)

 1. Hej,

  finns det information på engelska om denn konferens? Var god och skicka länk til min adress.

  Tack

  1. Hej Barbara!
   Vi har ingen information om konferensen Forum för klimat och kulturarv på engelska, eftersom huvuddelen av programmet kommer att vara på svenska. Om vill kan vi skicka en snabböversättning av programmet. Mejla mig i så fall på erika.hedhammar@raa.se Hälsningar
   Erika

 2. Hej.
  Jag är intresserad av flera ämnen på konferensen men kan inte vara med hela tiden. Hinner det komma ett mer detaljerat program (så att man ser vem som pratar och när) innan ansökningstiden går ut?
  Vänliga hälsningar
  Paula

  1. Hej Paula!

   Beklagar att vi inte uppmärksammat din fråga förrän nu!
   Programmet låg på anmälningssidan i länken ovan. Det kunde ha varit tydligare information om det.
   Med vänlig hälsning Therese Sonehag

Lämna en kommentar