Utbildningsdag om Kulturarvslyftet

Antal kommentarer: 0

Under hösten anordnar Riksantikvarieämbetet, Arbetsförmedlingen och Handisam en utbildningsdag för dig som har påbörjat eller funderar på att starta ett Kulturarvslyftsprojekt.

Kulturarvslyftet möjliggör att kulturarvet vårdas, ny kunskap byggs upp och att kulturarvet blir mer tillgängligt. Samtidigt som angelägna arbetsuppgifter utförs tar du som anordnare ett förstärkt ansvar för att hjälpa utsatta individer på den Svenska arbetsmarknaden. Är du projektledare eller handledare i ett Kulturarvslyftsprojekt, eller är du nyfiken och vill veta mer? Vi erbjuder en utbildningsdag på tre platser i landet.

 

Stockholm 28 november, Malmö 4 december, Göteborg 5 december

Program och kontaktinformation

Syftet med utbildningarna är att träffa andra för att byta erfarenheter och få tips och råd om hur det är att anordna ett Kulturarvslyftsprojekt. Vi vill också berätta mer kring hur det är att arbeta med personer som har en funktionsnedsättning och hur det kan vara att själv ha upplevt psykisk ohälsa. Under dagen kommer vi få besök från ett lokalt Kulturarvslyftsprojekt och en ambassadör från kampanjen Hjärnkoll.

Dela sidan på

Lämna en kommentar