Ölutkörare med häst och vagn utanför Münchenbryggeriet 1905
Ölutkörare vid Münchenbryggeriet 1905Foto: Flickr (CC BY)

Anmälan

Nu är anmälan öppen. Här kan du läsa om hur du registrerar dig, vad det kostar och hur du gör om du behöver hjälp med boende.

Riksantikvarieämbetets Höstmötet 2018 inleds med ett kvällsmingel den 6 november och själva konferensen äger rum den 7–8 november. Läs mer under Program 2018.

Registrera din anmälan här

På vår evenemangswebb delegia.com/hostmote2018 registrerar du dina kontaktuppgifter och dina val. Där hittar du även all praktisk information om lokalerna, hur du tar dig dit och där finns också möjlighet att få hjälp med att boka boende om du behöver. Vissa aktiviteter och alternativ har begränsat antal platser och då gäller först till kvarn.

När din anmälan är registrerad och du bokats en plats, får du en bekräftelse till din e-post med de val och uppgifter du angett. Inför konferensens start får du även ett sms med en länk där du kan ta del av program, vägbeskrivningar och annan praktisk information.

Hålltider

Välkomstmingel den 6 november 
Scenkonstmuseet, från klockan 18.00.

Höstmöteskonferens den 7–8 november. 
Münchenbryggeriet. Registreringen är öppen från klockan 09.00 och konferensen startar klockan 10.00.
Konferensen avslutas den 8 november cirka klockan 16.00.

Konferensavgift

Priset för Höstmötet är 2 950 kronor exklusive moms. I priset ingår välkomstminglet den 6 november och konferensen den 7–8 november samt luncher och fika. Du väljer själv om du vill delta i hela programmet eller valda delar.

Tillval middag

Utöver konferensavgiften kan du välja att delta vid middagen på Münchenbryggeriet den 7 november till subventionerat självkostnadspris. Du betalar då 250 kronor exklusive moms. I middagspriset ingår två rätter samt kaffe/thé. Dryck tillkommer.

Betalningsvillkor är 30 dagar, dock senast dagen före konferensstart, den 5 november.

Sista anmälningsdag

Anmäl dig gärna i god tid! Vi behöver din anmälan senast tisdag den 23 oktober.

Antalet platser på konferensen är begränsat och först till kvarn gäller. Skulle du få förhinder så är vi tacksamma om du meddelar det så att andra kan beredas plats. Vid tidig avbokning finns det möjlighet till återbetalning av hela eller delar av konferensavgiften. Läs mer om hur du gör om du skulle behöva avboka din plats under fliken Priser och betalningsvillkor på www.delegia.com/hostmote2018.

Har du frågor om din anmälan kontakta raa@reachem.se

Varmt välkommen med din anmälan!