Deltagarna vid Heritage Science Forum 2019 Foto: (CC BY)

Heritage Science Forum 2020

Den 17–19 november arrangeras för tredje året i rad det nationella forumet för heritage science. Årets Heritage Science Forum kommer genomföras i nytt format – i år ses vi online

Anmäl dig till Heritage Science Forum 2020 här.

Heritage Science Forum syftar till att synliggöra heritage science som forskningsområde, belysa aktuella frågor och satsningar inom området samt främja ett ökat samarbete mellan olika organisationer och forskningsdiscipliner.

Under konferensen får du ta del av tvärvetenskapliga kulturarvsprojekt och möta en bred representation av yrkesverksamma inom kulturarvsområdet. Konferensen kommer att hållas på engelska.

Heritage Science Forum arrangeras i år under tre dagar, där programmet är uppdelat i kortare pass mellan klockan 14–16 varje dag. Det blir korta presentationer, digitala poster-sessions och samtal. Du och din organisation är välkommen att lämna förslag! Mer information om program och format kommer inom kort.

Boka den 17–19 november i din kalender, och håll utkik efter mer information om programmet till Heritage Science Forum 2020.

Har du ett inspel, bidrag eller frågor kring konferensen kontakta: sofie.olsson.dahl@raa.se.

Plats: Digitalt i Zoom
Tid: 17-19 november, dagligen mellan klockan 14-16
Program: kommer inom kort

Information om Heritage Science

Heritage science är ett expanderande och internationellt etablerat forskningsområde som förenar humaniora, naturvetenskap och teknik. År 2018 etablerades Heritage Science Sverige, ett nationellt nätverk som syftar till att sammanföra olika aktörer för tätare och starkare samarbeten kring kulturarvsfrågor. Riksantikvarieämbetet är sammankallande part.

Evenemangsinformation

Plats:
Start:
Slut:
  • Kontaktperson
  • Sofie Olsson Dahl
  • Kulturvårdsavdelningen
  • 08-5191 82 44
  • Publicerad:
  • Uppdaterad:
  • Kategorier: Seminarium