Bokning av gruppbesök

Här kan du skicka en bokningsförfrågan för att boka visningar och aktiviteter på Gamla Uppsala museum.

Vill du först läsa mer om vilka visningar och aktiviteter vi erbjuder för grupper så hittar information och priser under Guidade visningar. Där hittar du också information om vilka ändringar vi gjort i vårt visningssortiment med anledning av Covid-19.

Välkommen med din förfrågan i formuläret nedan!

Du får först en bekräftelse att vi tagit emot din förfrågan. När bokningen blivit definitiv skickar vi alltid ut en bekräftelse per post eller e-post. Din bokning är alltså giltig först efter att denna har blivit inbokad och  bekräftad av oss.

Vid kort varsel går det även bra att ringa vår bokningstelefon på 018-23 93 12.

Bokningsförfrågan Gamla Uppsala museum gruppbokning

Fält markerade med asterisk (*) är obligatoriska. När du fyllt i allt och klickat på ”Skicka in” visas en bekräftelse överst på denna sida. Då vet du att din förfrågan är registrerad. Får du inte upp bekräftelsen visas istället ett felmeddelande med de fält som behöver fyllas i.
  • Ange önskemål om tid för besöket.
  • Här hittar du våra vanligaste program. För priser se respektive program på sidan Guidade visningar.
  • Här kan du lämna information om övriga önskemål, eller annat som kan vara viktigt för oss att känna till om gruppen. T.ex. om eventuella matallergier eller funktionsvariationer.

I samband med att du skickar in din förfrågan samlar vi in och behandlar vissa personuppgifter. Som användare har du rätt att få veta vilka av dina personuppgifter som Riksantikvarieämbetet behandlar. Mer information finns på raa.se/gdpr.