Ett urval varor för den trädgårdsintresserade såsom tumvattnare, prickelpinne och örtsax.
Nu har vi vårkänslor i butiken. Foto: ( CC BY)

Museibutik

Vår museibutik hittar ni sedan i entréhuset vid parkeringen.

Husets strama arkitektur med sina putsade väggar, sitt mörka golv av Komstadsten och sina stora glaspartier, erbjuder en ljus och finstämd bakgrund för våra varor.

Här i vår butik hittar du både repliker på medeltida fynd, traditionellt hantverk, souvenirer och presentartiklar. Vår litteraturhylla försöker vi fylla med böcker, som dels kan berätta om platsen och äldre tider, dels inspirera till att prova något nytt! Kanske ett gammalt recept, något hantverk eller en lek…

Naturligtvis försöker vi även se till att vår yngre publik ska hitta något här!

Öppettider

Butikens öppettider följer Glimmingehus öppettider.


VIKTIGT VARNINGSMEDDELANDE

Produktåterkallelse av artikel: NARRSTAV

 

Produkten har sålts i vår butik mellan: maj 2016 – maj 2019.

Det har kommit till vår kännedom att denna produkt har små delar som kan lossna. Dessa skulle innebära en allvarlig risk om produkten kommer i händerna på små barn. Vi  ber därför kunder som köpt denna produkt, att inte använda den, utan att återlämna denna till oss mot full återbetalning, inget kvitto krävs.

Om du inte har möjlighet att besöka vår butik så försöker vi hjälpa dig, kontakta oss på telefon: 0727-02 59 90, eller maila butiksansvarig: marie.olsson@raa.se

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta kan orsaka och tackar dig på förhand för att du hjälper oss i vårt säkerhetsarbete.

Märke: Small foot Company, modell LEG 7194

LEGLER OGH Small foot Company, Achimer Str 7, 27755 Delmenhorst, Germany


Så använder du tumvattnaren

Tumvattnare i terracota.Foto: Marie Ohlsson (CC BY)

 

Fyll tumvattnaren genom sänka ner den i vatten, och sedan sätta tummen för lufthålet. När du lättar på tummen strilar vattnet ner över dina plantor.