Bokning av skolprogram

Så bokar du

Välkommen med din bokningsförfrågan i formuläret nedan! Du får först en bekräftelse att vi tagit emot din förfrågan. När bokningen blivit definitiv skickar vi ut en bekräftelse per post eller e-post. Din bokning är alltså giltig först efter att denna har blivit inbokad och bekräftad av oss.

Vid kort varsel går det även bra att ringa vår bokningstelefon på 0727-02 59 90 under vardagar.

Bokningsförfrågan Glimmingehus skolprogram

Fält markerade med asterisk (*) är obligatoriska. När du fyllt i allt och klickat på ”Skicka in” visas en bekräftelse överst på denna sida. Då vet du att din förfrågan är registrerad. Får du inte upp bekräftelsen visas istället ett felmeddelande med de fält som behöver fyllas i.
  • Våra borgvisningar startar på heltimme mellan kl. 9 och kl. 15. Har du önskemål om annan tid, i samband med en livesändning, så ange detta i fältet ”Övriga önskemål”, nedan.
  • Här kan ni välja bland våra skolprogram på plats, eller att vi kommer på besök till er.
  • Välj två av verkstadsalternativen:
  • Välj två av alternativen:
  • Välj två av alternativen:
  • Här kan du ange önskningar angående livesändningarna, exempelvis antalet filmer och sändningens längd. Här kan du också lämna information om övriga önskemål, eller annat som kan vara viktigt för våra museilärare att känna till om gruppen. T.ex. om eventuella matallergier eller funktionsvariationer.

Personuppgifter (GDPR): I samband med att du skickar in din förfrågan samlar vi in och behandlar vissa personuppgifter. Som användare har du rätt att få veta vilka av dina personuppgifter som Riksantikvarieämbetet behandlar. Mer information finns på raa.se/gdpr.

Vill du ställa frågor om innehåll och upplägg i våra skolprogram? Ring eller skicka e-post till våra pedagoger, se kontakt på sidan.