Om Platser

Platser med berättelser

I nya Platser ligger fokus på berättelsen som i sin tur är knuten till en plats. Alla de platsnamn som funnits kommer i nya Platser att bli namn på en berättelse. Alla berättelser som fanns i den gamla tjänsten har vi flyttat över till den nya. Dessa har också fått ett nytt namn – en kombination av den gamla rubriken och namnet på den plats de är knutna till. Hör av dig till oss om du saknar något!

Några saker som är bra att känna till är:

Inloggning ny användare

För att skriva berättelser behöver du logga in. Följ de instruktioner som anges.  För mer information, se under ”Tips och hjälp”. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på platser@raa.se.

Inloggning registerad användare

Observera: Är du sedan tidigare registrerad användare på gamla tjänsten Platsr är det viktigt att du registrerar dig med SAMMA e-postkonto på nya Platser. Platser har även bytt adress till www.raa.se/platser. Tänk på att uppdatera adressen om du sparat länken som favorit.

Så här hanterar Riksantikvarieämbetet personuppgifter

Här hittar du information om hur Riksantikvarieämbetet hanterar personuppgifter. Du hittar även information om behandling av personuppgifter på Platser.