Pianist Rikard LandFoto: (CC BY)

Levande musik vid Ornässtugan

Välkommen till en fantastisk miljö vid vackra medeltida Ornässtugan! Underbart fika bakat på plats i caféet av konditorer, kombinerat med skön musik, ger gästen en trivsam och njutbar eftermiddag.

Datum: Söndagen den 8 september

Tid:

Program

Ornässtugan är en medeltida loftbyggnad med kända anekdoter från Gustav Vasas väg till tronen. Det var här den blivande kungen blev förråd och hastigt tvingades fly genom dasset.

Under Kulturaarvsdagen den 8 september hållet Ornässtugans café öppet från 12:00-16:00 och de två sista timmarna kommer pianisten Rikard Land att framträda för gästerna. Som pianist är Rikard Land känd för sin bredd och flexibilitet. Genrer är främst jazz, klassiskt, visa, musikal, evergreens, rock/pop, gospel, psalmer och modernare kyrkomusik.

Övrig information:

 

 

 

Besöka

Adress: Ornässtugan, Borlänge

Landskap: Dalarna

Vägbeskrivning:

Ornässtugan ligger mellan Borlänge och Falun.

För att komma till Ornässtugan från Borlänge tar man av från E16 mot Ornäs och åker en bit parallellt med riksvägen och sedan in i samhället Ornäs. Efter järnvägskorsningen tar man av mot vänster och följer den vägen ca 300 meter. Efter man passerat en tegelbyggnad tar man av mot höger. Den vägen leder ut mot udden där Ornässtugan ligger.

GPS-koordinater: N 60,5072 E 15,5529

Tillgänglighet:

Handikappvänligt.

Mer information finns på: http://www.landofarts.se/kontakt.html

Kontakt

Kontaktperson: Ornässtugan - ornasstugan@borlange.se

Telefon/Mobiltelefon: 072-501 98 62

E-post: info@landofarts.se

Arrangörer: Ornässtugan (Borlänge kommun), Land of Arts

  • Publicerad:
  • Uppdaterad: