Akvarell av Magnus PeterssonFoto: (CC BY)

Vernissage med Magnus Petersson i Sliperiet Gylsboda

Välkommen på vernissage med akvareller av Magnus Petersson i Sliperiet Gylsboda. Dessutom finns de permanenta utställningarna med en stor samling mineraler och fossiler, bilder kring gamla tiders diabasbrytning – och mycket mer!

Datum: Söndagen den 8 september

Tid:

Program

Om ni inte sett Magnus Peterssons fantastiska akvareller har ni här tillfälle att göra det. Utan att be konstnären om lov går det att dra paralleller till Lars Lerins akvareller. Kom och se själva! Magnus Petersson själv kommer att finnas på plats under vernissagen. Vi har dessutom en av Europas största samlingar mineraler och fossiler som permanent utställning.

Här i diabasens mecka finns naturligtvis konst och hantverk i diabas på plats. Sliperiet Gylsboda är en vacker gammal industribyggnad som genomgår en rejäl ansiktslyftning och är väl värt ett besök i sig.

Övrig information:

Här hittar ni hembakad fika att njuta av medan ni tittar på konsten på väggarna. Som alltid välkomnar vi alla till Sliperiet Gylsboda med fri entré.

Besöka

Adress: Gylsboda 2324, 28394 Lönsboda

Landskap: Skåne

Vägbeskrivning:

Från väg 15 i Lönsboda, sväng mot Gylsboda. Efter ca 3 km, sväng höger till Gylsboda. Efter ca 1 km passera järnvägen, sväng sedan direkt höger, sedan första vänster så ser ni den stora tegelbyggnaden.

Tillgänglighet:

Vår breda entrédörr gör det lätt att komma in med tex rullstol eller rollator. Parkering finns i anslutning till entrén. Tillgänglighetsanpassad toalett finns.

Mer information finns på: http://www.sliperietgylsboda.se

Kontakt

Kontaktperson: Pia Lindberg

Telefon/Mobiltelefon: 070 310 91 62

E-post: medlem@sliperietgylsboda.se

Arrangörer: Sliperiet Gylsboda

  • Publicerad:
  • Uppdaterad: