Nyheter

Vårmötet är igång

Riksantikvarieämbetet är medarrangör när museernas vårmöte 2021 genomförs i Visby den 27–29 april.  Fokus i programmet är samverkan ur alla dess vinklar. Efter ett år med pandemi är detta något som vi verkligen behöver.

Medverkan, samverkan och påverkan är nyckelorden för mötet, som idag har invigts av Maria Jansén, Sveriges Museer, Joakim Malmström, Riksantikvarieämbetet och Susanne Thedéen, Gotlands Museum. Programmet inleddes med en intervju med kulturminister Amanda Lind.

Länsmuseichefen på Gotlands museum Susanne Thedéen intervjuar kulturminister Amanda Lind. Foto: (PDM)

Vårmötet 2021 arrangeras av Sveriges Museer i samarbete med Gotlands Museum och Riksantikvarieämbetet. Har du anmält dig så hittar du fullständigt program och presentation av våra keynote-speakers på Vårmötets webbsida www.delegia.com/varmotet2021.

  • Publicerad:
  • Uppdaterad: