Gunnar Renlund
Gunnar Renlund, utställningstekniker vid Norrbottens museum. Foto: (CC BY)

Konsthantering Talks #1 Gunnar Renlund

Premiär för Konsthantering talks, en ny samtalsserie om konsthantering och utställningar, för konsthanterare och utställningsaktörer!

Vi är mycket stolta och glada över att kunna inleda denna satsning med ingen mindre än Gunnar Renlund! Gunnar Renlund är utställningstekniker på Norrbottens museum sedan 30 år och är en landets mest erfarna tekniker och konsthanterare.

Möt Gunnar i ett samtal om fasta, tillfälliga och vandrande utställningar. Om hur utställningsmediet förändrats, om produktionsvillkor, verkstadsförutsättningar, material och samarbeten. 

Mathias Strömer, curator och utredare på Riksantikvarieämbetet, samtalar med Gunnar Renlund i denna premiär för Konsthantering Talks. Häng på du också! Missa inte möjligheten att live kunna lyssna på och ställa frågor till en museisveriges mest tongivande utställningsprofiler.

Det är gratis och online, sker via Zoom.

Länk till inspelat samtal:

Konsthantering Talks #1 Gunnar Renlund

Om Konsthantering Talks

Inom Konsthantering Talks kommer vi samtala med personer som arbetar med att installera, montera, förankra, lyfta, förflytta, och hantera konst och kulturföremål. Inom utställningsproduktioner, i det offentliga rummet, i kulturmiljöer och även bakom kulisserna i magasin, ateljéer och verkstäder.

Samtalet vänder sig till dig som arbetar med eller är intresserad av konst, teknik, museiarbete, utställningar och konsthantering.

Berätta gärna för oss vem du framöver vill lyssna på inom Konsthantering Talks!

Illustration av handhållen megafon Foto: (CC BY)

 

 

Evenemangsinformation

Plats: Zoom
Start:
Slut:
  • Publicerad:
  • Uppdaterad:
  • Kategorier: Webbinarium