Omvärldsdagarna 2024 äger rum på Sörmlands museum. Foto: (CC BY)

Omvärldsdagarna 2024

SAVE THE DATE. Välkommen till Omvärldsdagarna 2024! Riksantikvarieämbetets omvärldsredaktion för museer bjuder tillsammans med Sörmlands museum in till en två halvdagars konferens med trendspaningar, inspirationsföreläsningar och panelsamtal.

Omvärldsdagarna vänder sig till dig som jobbar med, eller är intresserad av, utvecklingsfrågor inom museisektorn. Lyssna till forskare, representanter från museisektorn och externa föreläsare som gemensamt bidrar till att öka kunskapen om vilka som är museisektorns viktigaste framtidsfrågor.

Upplägget: Korta men kärnfulla inspirationsföreläsningar. Varje föreläsning är max 20 minuter lång, vilket betyder att vi under två halvdagar får lyssna till inte mindre än 10 talare med expertis inom en stor bredd av områden. Dessutom blir det panelsamtal i form av Museipanelen.

Omvärldsdagarna 2024 äger rum på Sörmlands museum i Nyköping, den 14–15 november. Denna konferens sänds inte digitalt eller spelas in, utan äger endast rum på plats på museet.

Program, talare och anmälning presenteras på denna sida längre fram. Spara datumen 14–15 november i din kalender så länge! Här hittar du programmet från Omvärldsdagarna 2023.

Har du tips om en föreläsare du skulle vilja höra på Omvärldsdagarna 2024? Mejla oss på omvarld@raa.se!

Evenemangsinformation

Plats: Sörmlands museum
Start:
Slut:
  • Publicerad:
  • Uppdaterad:
  • Kategorier: Konferens