Anmälan för arrangörer

Här registrerar du era uppgifter om ni vill medverka som arrangör under Kulturarvsdagen i Sverige.

Börja gärna med att läsa igenom sidan Så anmäler du ett arrangemang innan du registrerar din anmälan. Fyll sedan i dina uppgifter här.

För att ert arrangemang ska hinna granskas och finnas synliga på webbplatsen under sommaren när många planerar sina besök, behöver vi få in din anmälan senast under juni månad. 

Det går dock bra att efteranmäla nya arrangemang även efter den 1 juli, ända fram till den 5 september, kl.10.00. Dessa efteranmälningar publiceras dock först från den 15 augusti, eller i mån av tid under sommaren. Så var gärna ute i god tid!

Fyll i anmälan här

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan. När du är klar och tryckt på skicka-knappen ska en bekräftelse visas på denna sida som visar att vi tagit emot din anmälan. Saknas någon obligatorisk uppgift visas istället ett rött felmeddelande högst upp på denna sida, med uppgift om vad som är fel. Rätta till felet och avsluta med att kontrollera att datum och tider ligger kvar, innan du trycker på skicka igen.


Personuppgifter (GDPR): När du anmäler ett arrangemang till Kulturarvsdagen samlar Riksantikvarieämbetet in och behandlar personuppgifter. Du har rätt att få veta vilka uppgifter som vi behandlar. Mer information finns på: www.raa.se/gdpr.


Fält markerade med asterisk (*) är obligatoriska.

Avsnitt 1 är fält som ska synas publikt på din presentationssida.
Avsnitt 2 är nödvändiga uppgifter för uppföljning av arrangemanget.

Avsnitt 1

Om arrangemanget

Vilken/Vilka dagar och tider pågår ert arrangemang? *

Starttid
Sluttid

Etiketter

Program

Ange med beskrivande ord några meningar med lite mer detaljer om vad som kan locka deltagarna att besöka arrangemanget och vad som kommer hända. OBS! Om du klistrar in text från webb eller annat program, så klicka på knappen för suddgummit innan du redigerar.
Ange en länk till en webbplats, eller information på Facebook, där man direkt hittar mer information om arrangemanget eller där man hittar inloggning om det är ett digitalt arrangemang. (Ange länken inkl http:// eller https://)

Besöka

Fungerar endast om en specifik gatuadress eller motsvarande anges.
Tänk på att alltid kontrollera att den angivna adressen finns tillgänglig på Google Maps.
Beskriv så utförligt som möjligt tillgängligheten till arrangemanget. Går det att komma dit med rullstol, finns det toaletter, hur långt är det att gå från parkering, finns det många besvärliga trappor och så vidare. Finns det eventuella hjälpmedel? OBS! Om du klistrar in text från webb eller annat program, så klicka på knappen för suddgummit innan du redigerar.

Kontakt

Vem kan besökaren vända sig till vid frågor inför och under arrangemanget?
OBS! Om du klistrar in text från webb eller annat program, så klicka på knappen för suddgummit innan du redigerar.

Avsnitt 2

Om arrangören

Detta avsnitt är fält som är nödvändiga för uppföljning. Visas ej publikt.
Här anger du kontaktuppgifter för den är ansvarig för anmälan och kontaktperson för utvärdering efter arrangemanget.
Det är e-posten för arrangör som skickas som bekräftelse e-post.