Museipanelen om hållbara magasin, envägskommunikation och sociala medier

Missade du livesändningen av Museipanelens oktoberavsnitt? Här får du chansen igen! Azmara Nigusse från Hallwylska, Klas Grinell från Göteborgs museer och konsthall och Anna Hadders från Regionmuseet Skåne tycker till om nyheter och trender inom museivärlden.


Museipanelen den 28 oktober består av:

 • Azmara Nigusse, intendent med inriktning programverksamhet på Hallwylska museet. Vill slå ett slag för konsthallarna, och tipsar om att Bonniers konsthall, Botkyrka konsthall och Konsthall C har intressanta utställningar just nu.
 • Klas Grinell, utvecklingsledare på Göteborgs museer och konsthall. Rekommenderar ett besök på Göteborgs kulturnatt den 28 oktober – för den som inte hinner dit vill han tipsa om K Special: Munch flyttar på SVT Play.
 • Anna Hadders, utställningsproducent på Regionmuseet Skåne. Slår ett slag för Nordisk kulturkontakt som finansiär för kulturprojekt med samarbeten mellan de nordiska och baltiska länderna.

Här är frågorna som tas upp i avsnittet:

  Nyheterna som tas upp i början av programmet:

  Samtalet leds av Lina Wennersten Bergner och Karin Olli-Nilsson från Omvärld och Insikt. Finns det något ämne du vill att vi ska ta upp i Museipanelen framöver? Skicka ett mejl till oss och berätta!

  Museipanelen sänds live via Facebook och Youtube den sista fredagen i månaden klockan 9.00–9.30. Du kan också se alla avsnitt av Museipanelen i efterhand. Delta gärna i diskussionen på Facebook eller Youtube!

  Kategori

  Ämnen


  Omvärld och insikt

  omvarld@raa.se


  • Publicerad:
  • Uppdaterad: