Nyheter
Bild från Utställningsverkstaden på Riksantikvarieämbetet. Foto: ( CC BY)

Utställningsverkstaden – en resurs för Sveriges museer

Riksantikvarieämbetet har övertagit Riksutställningars utställningsverkstad i Visby och erbjuder teknik- och metodstöd till museer. Nu efterlyser vi samarbetsprojekt för att tillsammans utveckla utställningsmediet.

När Riksutställningar avvecklades i maj 2017 övergick verkstaden i Visby till Riksantikvarieämbetet. Ni som tidigare samarbetade med Riksutställningars tekniker kommer att känna igen både personalen och lokalerna i det som nu är Riksantikvarieämbetets utställningsverkstad.

Utställningsverkstaden är en resurs för ideella och offentligt finansierade museer och kulturarvsaktörer och nu söker vi samarbetsprojekt för att gemensamt kunna utveckla utställningsmediet.

Läs mer om utställningsverkstaden här.

 

 

  • Publicerad:
  • Uppdaterad: