Foto: (CC BY)

Riksantikvarieämbetets höstmöte 2021

Nu är det dags! Riksantikvarieämbetet har med anledning av pandemin flyttat fram Höstmötet 2020, Konflikt och konsensus – kulturarv i en splittrad värld, till den 3–4 februari 2021. Vi är glada över att nu äntligen kunna genomföra vår digitala kulturarvskonferens på temat ”Konflikt och konsensus – kulturarv i en splittrad värld”.

Konferensen kommer att utforska spänningarna i det nya 20-talets globala samhälle. Det senaste årets pandemi har skakat världen. Hur påverkar krisen och samtidens konflikter samhällsutvecklingen och kulturarvsarbetet? Utifrån sina olika utgångspunkter behandlar talarna betydelsen av ett historiskt perspektiv i den demokratiska samhällsutvecklingen. Vi hoppas att programmet ska tillföra kunskap och insikter om våra gemensamma utmaningar, erbjuda oväntade möten och inspirera till nya tankar som du kan ta med dig i det fortsatta arbetet.

Det digitala formatet öppnar upp för fler att delta i konferensen och vi vill tillsammans med er skapa ett öppet, tillgängligt och stimulerande forum.

Anmälan 

Konferensavgiften är 200 kronor för ordinarie och utan avgift för studenter. Studenter ska anmäla sig via registreringen för att få tillgång till konferensen.

I priset ingår digitalt deltagande i konferensens båda dagar, och även tillgång till sändningarna i efterhand på konferensens digitala plattform. Det går inte att anmäla sig till valda delar av konferensen för reducerad avgift. Efter att din anmälan är registrerad, får du ett mejl med instruktioner för deltagandet. (Håll utkik i din spam-korg.)

Läs mer om höstmötet, program och talare på raa.se/hostmotet

 

Evenemangsinformation

Plats: Digitalt
Start:
Slut:
Program 3 februari
Start: 10:00 Slut: 17:00 Plats: Via länk
Program 4 februari
Start: 09:00 Slut: 15:30 Plats: Via länk
  • Publicerad:
  • Uppdaterad:
  • Kategorier: Höstmötet