Logotyper för de sex organisationer som deltar i Kreativ omstart

Kreativ omstart – en konferens om kultur och kulturarv som drivkraft

Vill du få inspirerande exempel på hur kultur och kulturarv kan vara en drivkraft i regional utveckling? Boka då in den 2728 oktober 2021 för två halvdagar för den digitala konferensen Kreativ omstart. Då kan du vara med och diskutera hur vi tillsammans kan kraftsamla i frågor om kultur, kulturarv och regional utveckling.

Konferensen är gratis och riktar sig till dig som arbetar med frågor om regional utveckling eller kultur på en region, länsstyrelse eller nationell myndighet. Det blir både ett tillfälle att höra föreläsare ge goda eller intressanta exempel och en möjlighet att diskutera i mindre grupper.

När: 2728 oktober 2021
Tid: Klockan 09:00–12:30
Var: Zoom

Kreativ omstart är ett samarbete mellan Kulturrådet, Nämnden för hemslöjdsfrågor, Riksantikvarieämbetet, Riksarkivet, Svenska Filminstitutet och Tillväxtverket för att ge dig inspiration och aktuella kunskaper som du har nytta av i det regionala utvecklingsarbetet.

Program

Vi arbetar för fullt med att planera programmet. Fokus kommer att handla om hur kulturella verksamheter kan bli en viktig resurs för att nå målen i Agenda 2030 – såsom hur vi kan skapa goda förutsättningar för att öka synergierna mellan olika politikområden, och hur offentliga medel kan nyttjas effektivt och resultera i ekonomiska värden och fler arbetstillfällen runt om i landet.

Anmäl dig här

Varmt välkommen med din intresseanmälan! Fyll i dina uppgifter här så skickar vi en inbjudan när anmälan öppnar. Och glöm inte att skriva in datumen i din kalender redan idag!

Fält markerade med asterisk (*) är obligatoriska.
  • Här kan du lämna information som kan vara viktig för oss att känna till.

Personuppgifter (GDPR) I samband med att du anmäler dig samlar Riksantikvarieämbetet in och behandlar personuppgifter. Som användare har du rätt att få veta vilka av dina personuppgifter som Riksantikvarieämbetet behandlar. Mer information finns på raa.se/gdpr.