Nyhetsarkiv

Höstmötet – om några dagar är det dags!

Riksantikvarieämbetets Höstmöte är i Stockholm den 68 november. Ett värdefullt tillfälle för dig som vill möta kollegor inom kulturarvsarbetet och andra delar av arenan för hållbar samhällsutveckling.

Vår förhoppning är att Höstmötet 2018 blir ett tillfälle där vi gemensamt vässar våra samtidskompasser. Vi lever i en tid som präglas av hög förändringstakt. Människor, idéer och information – allt är i rörelse och tillvaron ter sig komplex. Vad betyder detta för kulturarvets potential att bidra till en socialt hållbar utveckling?

Många spännande talare!

På scen deltar bland andra Ida Östenberg, antikhistoriker, Kent Wisti, präst och tecknare, Henrik Berggren, journalist och historiker, Carl Heath, särskild utredare före regeringens nationella satsning för att värna det demokratiska samtalet, Niklas Natt och Dag, författare till Årets bok: 1793, Annika Sandén, historiker och författare, Sada Mire, arkeolog och författare, Keith Wijkander, doktor i historia och långvarigt verksam inom svensk kulturpolitik och kulturmiljövård, Karin Nilsson, Stiftelsen Uppåkra Arkeologiska Center och Helena Victor, Sandby borg. Årets moderator heter Evelina Wahlqvist.

Scenkonstmuseet och Münchenbryggeriet

Den 6 november inleder vi med ett kvällsmingel på Scenkonstmuseet. Resten av tiden, 7–8 november, håller vi till på Münchenbryggeriet. Läs hela programmet på www.raa.se/hostmote/program. Har du frågor är du välkommen att kontakta hostmote@raa.se.

Sista anmälningsdag är den 29 oktober på delegia.com/hostmote2018. Vi tar emot efteranmälningar i mån av plats. Kontakta då Reachem, vår konferensarrangör, på 08-410 30 150 eller raa@reachem.se.

Hoppas att vi ses på årets Höstmöte!

  • Publicerad:
  • Uppdaterad: