Nyheter
Övre raden från vänster: Niklas Natt och Dag, Annika Sandén, Keith Wijkander, Helena Victor, Karin Nilsson, Ida Östenberg, Carl Heath, Kent Wisti, Henrik Berggren, Sada Mire.Foto: Kollage Riksantikvarieämbetet. För fotografer och bildrättigheter, se Höstmötets talarsida. (Alla rättigheter förbehålles)

Höstmötet – du har väl anmält dig?

Du glömmer väl inte att anmäla dig till Riksantikvarieämbetets Höstmöte 2018? Ett värdefullt tillfälle för dig som vill möta kollegor inom kulturarvsarbetet och andra delar av arenan för hållbar samhällsutveckling.

Vår förhoppning är att Höstmötet 2018 blir ett tillfälle där vi gemensamt vässar våra samtidskompasser. Vi lever i en tid som präglas av hög förändringstakt. Människor, idéer och information – allt är i rörelse och tillvaron ter sig komplex. Vad betyder detta för kulturarvets potential att bidra till en socialt hållbar utveckling?

Många spännande talare!

På scen deltar bland andra Ida Östenberg, antikhistoriker, Kent Wisti, präst och tecknare, Henrik Berggren, journalist och historiker, Carl Heath, särskild utredare före regeringens nationella satsning för att värna det demokratiska samtalet, Niklas Natt och Dag, författare till Årets bok: 1793, Annika Sandén, historiker och författare, Sada Mire, arkeolog och författare, Keith Wijkander, doktor i historia och långvarigt verksam inom svensk kulturpolitik och kulturmiljövård, Karin Nilsson, Stiftelsen Uppåkra Arkeologiska Center och Helena Victor, Sandby borg. Årets moderator heter Evelina Wahlqvist.

Scenkonstmuseet och Münchenbryggeriet

Den 6 november inleder vi med ett kvällsmingel på Scenkonstmuseet. Resten av tiden, 7–8 november, håller vi till på Münchenbryggeriet. Läs hela programmet på www.raa.se/hostmote/program. Har du frågor är du välkommen att kontakta hostmote@raa.se.

Behöver du hjälp med boende? Den här veckan ut finns möjlighet att boka hotell via oss, så passa på! Sista anmälningsdatum för konferensen är 23 oktober. Anmäl dig gärna idag på delegia.com/hostmote2018.

Hoppas att vi ses på årets Höstmöte!

  • Publicerad:
  • Uppdaterad: