Nyheter
Marinarkeologiska sällskapet var en av de organisationer som fick bidrag 2018. Foto: ( CC BY)

Sök bidrag för ideella organisationer inom kulturmiljöområdet

Nu går det att söka bidrag till ideella organisationer inom kulturmiljöområdet. Bidraget går till organisationer av nationellt intresse, som bidrar till människors möjlighet att uppleva, förstå och ta ansvar för kulturmiljön. Sista ansökningsdag är den 28 januari 2019.

Bidraget främjar att en mångfald av kulturmiljöer bevaras, används och utvecklas. Det får användas för löpande verksamhet (till exempel kansli, administration och personal) och kan sökas av organisationer som har kulturmiljö som sitt huvudsakliga verksamhetsområde.

Ansökningsblankett och mer information om villkoren finns här.

Det här bidraget går till organisationer av nationellt intresse. Det ska inte förväxlas med bidrag till kulturarvsarbete, som är ett projektbidrag och kan sökas av alla som bedriver ideellt kulturarvsarbete.

  • Publicerad:
  • Uppdaterad: