Nyheter
Interiör från Nalen med publik i förgrunden
År 2016 var Höstmötet på Nalen. I år välkomnar vi dig dit igen. Foto: (CC BY)

Den 16–17 november är det dags för Riksantikvarieämbetets höstmöte

Reservera dagarna redan nu. På årets höstmöte blickar vi framåt och reflekterar över hur kulturarv bidrar till att samhället utvecklas när omvärldens händelser och den digitala omställningen påverkar oss alltmer.  Vill du få en påminnelse när anmälningsregistreringen öppnar så kan du anmäla det här.

Riksantikvarieämbetets höstmöte 2022 arrangeras på Nalen mitt i centrala Stockholm, och du är varmt välkommen att delta på plats eller online.

När: 16–17 november
Var
: På plats och digitalt (Hybrid)

Vilka är de nya förutsättningarna?

Samhällets aktörer ställs allt oftare inför nya och oförutsebara händelser. Ett krig har brutit ut i Europa och demokratier är under press. I post-pandemin har vi anpassat oss till nya förutsättningar och lärt oss att ta tillvara möjligheterna  samtidigt som vi hanterar både nya och gamla utmaningar. Lägg adressen raa.se/hostmotet som favorit så kan du läsa mer efterhand om vad årets höstmöte kommer att handla om. Program och talare fylls på efterhand.

Vill du få en påminnelse när registreringen öppnar fyller du bara i vår intresseanmälan, så skickar vi en e-post när det är dags. Intresseanmälan är inte bindande.

Läs mer om Höstmötet 2022 och vår intresseanmälan här

  • Publicerad:
  • Uppdaterad: