Närbild på kedjans ringar med snö på.
Kedja vid Mälsåkers slott. Foto: ( CC BY)

404 – Sidan hittades inte

Hoppsan! Sidan du försökte nå kunde tyvärr inte hittas. Det kan bero på att sidan har flyttats, tagits bort eller att du kanske har angett fel adress. Här är några förslag på åtgärder.

Fel adress?

Om du har skrivit in adressen för hand kan det lätt bli fel. Börja med att kontrollera att du skrev in rätt adress och försök igen.

Rätt länkadress men ingen träff?

Sök efter sidan i vår sökfunktion. Om det inte hjälper kan du gå till meny-knappen som finns på alla sidor och klicka dig fram utifrån ämnet, alternativt gå till webbkartan och leta upp sidan den vägen.

Är det en nyhetsartikel kan du söka direkt i nyhetsarkivet. (Var då uppmärksam på att nyheter är färskvara och innehållet kan ha blivit inaktuellt.)

Det hjälpte inte – vad gör jag nu?

När du stöter på problem eller trasiga länkar får du gärna meddela oss, kontakta i första hand den som står som kontaktperson på sidan du kom ifrån. Når du inte denne är vi glada om du meddelar webbredaktionen. Du når redaktionen lättast via vårt kontaktformulär.

Där kan du beskriva vad problemet/felet är och ange gärna även på vilken sida du stod på där den felande länken inte fungerade, dvs. https-adressen på den sida som du kom ifrån innan du klickade på den trasiga länken, eller där du stötte på problemet. För att komma tillbaka till föregående sida kan du använda din webbläsares tillbakaknapp.

Du får gärna även meddela ditt namn och e-post om vi skulle behöva kontakta dig.

 

 

  • Publicerad:
  • Uppdaterad:
  • Kategorier: Webb