Att jobba hos oss

Vill du också vara med och göra kulturarvet till en del av samhällsutvecklingen? I vår nya jobbportal får du information om de tjänster som är lediga att söka hos Riksantikvarieämbetet, samt mer information om Riksantikvarieämbetet som arbetsgivare.

Vi är 250 medarbetare inom en stor bredd av yrken som tillsammans jobbar för att ge förutsättningar till att kulturarvet bevaras, används och utvecklas. Här arbetar systemvetare, arkivarier, bibliotekarier, kemister, konservatorer, innehållsproducenter och projektledare – för att bara nämna några av alla olika kompetenser som ryms hos oss.

Sök lediga jobb i nya jobbportalen

Från och med den 1 mars 2023 kommer alla nya lediga jobb att presenteras i vår nya jobbportal.

Till Riksantikvarieämbetets jobbportal

Ett konferensbord med två laptopdatorer som några jobbar i och det ligger även kaffekoppar vykort, pennor med mera utspritt.
Skärmklipp på startsidan i Riksantikvarieämbetets jobbportal. Foto: (CC BY)

När du vill veta mer om Riksantikvarieämbetet

Vi har kontor i Stockholm och Visby och använder modern teknik för att kunna ha möten, konferenser och sköta det dagliga arbetet, även på distans. Är du nyfiken på vad vi gör på Riksantikvarieämbetet kan du läsa om vårt uppdrag och våra frågor här.

Följ också vad vi arbetar med på tuben

På vår YouTube-kanal finns fler filmer med exempel från vår verksamhet och många inspelade livesändningar från våra konferenser och seminarier. Prenumerera gärna på den. Då missar du inga av våra intervjuer, webbinarier, konferenser eller temavideor. Där hittar du inspiration, information och diskussionsunderlag, allt på temat kulturarv.

www.youtube.com/c/heritageboard

Skärmklipp från Riksantikvarieämbetets youtube-kanal
https://www.youtube.com/c/heritageboard